Wij verzenden binnen 24/48 uur na ontvangst van uw betaling. Dat betekent dat we uw bestelling de volgende dag verzenden. Besteld en betaald u dus bijvoorbeeld op dinsdag, dan wordt het dinsdag of woensdag verzonden (afhankelijk van het tijdstip) en heeft u het de eerst volgende werkdag in huis!

Kosten verzenden

Alle zending boven de € 50,- en met een adres in Nederland of Belgie (m.u.v. de Waddeneilanden) worden gratis bezorgd tot 30 kg en een maximale grootte van 175 x 50 x 50 cm.

Voor orders onder de € 50,-  worden € 8,95 (Nederland en Belgie) verzendkosten in rekening gebracht.

Alle kosten worden automatisch in de webshop berekend tijdens het bestellen.

Levertijden en leveringsvoorwaarden
In het kader van de regels van de koop op afstand zal Koi en Vijvercentrum Ridderkerk uw bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Wij streven echter naar een levertijd van 2-3 werkdagen zoals hierboven aangegeven. Wij streven er naar alle producten op voorraad te hebben. Indien door omstandigheden dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar) of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd of er is om andere redenen vertraging dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Garantie
Op al onze producten gelden de garantiebepalingen van de fabrikant. Uw factuur geldt tevens als garantiebewijs, bewaar deze factuur dus goed. Zonder overleg van de factuur kunnen wij helaas niet beoordelen of het product bij Koi en Vijvercentrum Ridderkerk is aangekocht en kan er geen garantie worden verleend.
Wanneer binnen 14 dagen na aankoop blijkt dat de geleverde artikelen defect zijn of afwijken van de bestelde artikelen, ontvangt u na retournering uw volledige aankoopbedrag terug. Het aankoopbedrag zal worden vergoed in de vorm van een waardebon.

Bent u om een of andere reden niet tevreden over de geleverde artikelen en wilt u van uw bestelling afzien zendt dan uw bestelling binnen 14 dagen retour en U ontvangt uw betaling terug onder aftrek van de gemaakte kosten. Het bedrag zal worden vergoed in de vorm van een waardebon.

U dient hierbij de volgende procedure te volgen:

• Uw retourzending moet van tevoren bij ons gemeld zijn.
  • De producten zijn ongebruikt en onbeschadigd en dienen in de originele verpakking door ons ontvangen te worden.
  • U bent verantwoordelijk voor uw retourzending, als deze defect door transportschade bij ons aankomt zullen wij u het pakket terug sturen. U dient dit zelf verhalen op uw transporteur of pakketdienst.

Betalingsmogelijkheden

Vooruitbetaling
U maakt het orderbedrag over op onze rekening: Rabobank  3228.97.475  t.n.v. Koi Vally te Ridderkerk onder vermelding van het bestelnummer. Na ontvangst van uw betaling maken wij uw bestelling gereed voor verzending.

iDEAL
U kunt betalen middels iDEAL 100% veilig en snel online betalen. Omdat wij direct uw betaling hebben ontvangen kunnen wij de order direct verwerken.

Afhalen
Ook is het mogelijk uw bestelling bij Koi en Vijvercentrum af te halen. Indien u wenst af te halen buiten onze openingstijden dan kunt u hiervoor van tevoren een afspraak maken. Uiteraard betaalt U dan geen verzendkosten. Dit dient U duidelijk tijdens het bestelproces aan te geven.

Ons adres is: Waalweg 13, 2988 CH te Ridderkerk