Koi en Vijvercentrum Ridderkerk is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is, hierbij hoort een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. 

Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Koi en Vijvercentrum Ridderkerk zich aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevensverwerking is door Koi en Vijvercentrum Ridderkerk, als verantwoordelijke voor de gegevensverwerking, gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Vastleggen en verwerking van gegevens 
In het kader van de dienstverlening worden persoonsgegevens vastgelegd. Koi en Vijvercentrum Ridderkerk gebruikt persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website voor de uitvoering van de dienstverlening via internet. Koi en Vijvercentrum Ridderkerk zal uw gegevens die door u zijn opgegeven via de site van Koi en Vijvercentrum Ridderkerk alleen met uw toestemming raadpleegbaar maken voor derden. Daarnaast worden de gegevens verwerkt om te informeren over interessante aanbiedingen van producten en/of diensten van Koi en Vijvercentrum Ridderkerk, andere websites van Koi en Vijvercentrum Ridderkerk. Indien u geen prijs stelt op informatie kunt u een briefje onder vermelding van 'blokkering' sturen naar:

Koi en Vijvercentrum Ridderkerk,
Waalweg 13,
2988 CH Ridderkerk


Alleen in de gevallen dat u zelf toestemming heeft gegeven, zal Koi en Vijvercentrum Ridderkerk uw e-mailadres gebruiken om u te informeren over producten en diensten van derden.

Beveiliging gegevens 
Koi en Vijvercentrum Ridderkerk maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens of dat persoonsgegevens verloren gaan.

Klikgedrag 
Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een bezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor u relevante informatie op de pagina’s die u bezoekt te plaatsen, bijvoorbeeld speciale berichten in uw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Op deze wijze kan de dienstverlening aan u verder worden geoptimaliseerd.

Cookies
Koi en Vijvercentrum Ridderkerk maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken. 

U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Links naar andere websites 
Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Koi en Vijvercentrum Ridderkerk geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt

Wijzigingen 
Koi en Vijvercentrum Ridderkerk behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van het privacybeleid.

Vragen 
Als u nog vragen heeft over het privacybeleid, neemt u dan contact op met:

Koi en Vijvercentrum Ridderkerk, 
Waalweg 13, 
2988 CH Ridderkerk

Ridderkerk, 13 september 2015