Waalweg 13, 2988 CH te Ridderkerk-Rijsoord

Vanuit richting Rotterdam

U gaat richting Dordrecht (A 16).
Vervolgens neemt u de afslag Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht industrie (afrit nr. 23).
Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf en bij de verkeerslichten direct weer rechtsaf.
U vervolgt deze weg en rijdt met de bocht mee naar rechts (Langeweg gaat over in Rijksstraatweg).
Pas op! Er staat vlak na het waarschuwingsbord een hogesnelheidscamera.
Vòòr de brug over het Waaltje links afslaan bij het grote witte pand (Hermitage).
Na ca. 350 meter voorbij de molen bent u bij Koi en Vijvercentrum Ridderkerk.

Vanuit richting Dordrecht

Vanaf de A16 neemt u afslag Hendrik Ido Ambacht. Afrit 23, de borden Rijsoord volgen.
Na de afslag, slaat u bij de verkeerslichten linksaf, tot de volgende verkeerslichten waar u rechtsaf gaat, richting Heerjansdam/Rijsoord.
U vervolgt deze weg en rijdt met de bocht mee naar rechts.
Pas op! Er staat vlak na het waarschuwingsbord een hogesnelheidscamera.
Na ca. 350 meter voorbij de molen bent u bij Koi en Vijvercentrum Ridderkerk.

Vanuit richting Europoort:

Vanaf de A15 neemt u de afslag Barendrecht – Rijsoord.
Volg de borden Rijsoord.
Op de eerste rotonde, de eerste afslag volgen naar Rijsoord, vervolgens linksaf de Rijksstraatweg op. Deze weg ongeveer 4 km. volgen, na de brug gaat u naar rechts. Na ca. 350 meter voorbij de molen bent u bij Koi en Vijvercentrum Ridderkerk.