Bodemdrain vijver kopen

U kunt een bodemdrain voor uw vijver kopen bij Koi en Vijvercentrum Ridderkerk. Wij staan klaar voor elke liefhebber van koi en vijvers. Wij adviseren u graag wanneer u een nieuwe luchtpomp wilt aanschaffen maar ook helpen wij u als het nodig is om filterinstallaties aan te leggen. Dat uw wensen gerealiseerd worden, is ons doel.

Een bodemdrain voor uw vijver kopen: een goed idee

Bij de aanleg van uw vijver dient u er rekening mee te houden dat u een bodemdrain zal moeten kopen. Deze is namelijk onmisbaar om de vijver goed schoon te houden. De bodemdrain werkt als een afvoerput voor het vuil dat zich op de bodem van de vijver bevindt. Het is afhankelijk van de grote en de vorm van de vijver en het soort filterinstallatie hoeveel bodemdrains u moet plaatsen om uw vijver schoon te houden. Een bodemdrain met een 110mm wordt het meest toegepast ze zijn er echter ook in kleine diameters voor kleinere systemen.

Bestel snel een bodemdrain

U kunt gemakkelijk een bodemdrain voor uw vijver uit het assortiment van Koi en Vijvercentrum Ridderkerk kiezen en kopen door het gewenste product in onze online winkelwagen te plaatsen. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door even te bellen naar +31 0180746014. Tijdens onze ruime openingstijden mag u natuurlijk ook altijd even bij ons vijvercentrum langskomen.

4 artikel(en)

per pagina