Eiwitafschuimer vijver

 

Bij Koi en Vijvercentrum Ridderkerk kunt u een eiwitafschuimer voor uw vijver kopen. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen bij de realisatie van hun wensen voor vijvers en koi. Dit kan gaan om het aanleggen van een vijver of juist om het plaatsen van een luchtpomp. Uw wensen zijn voor ons belangrijk en wij geven u graag advies.

Een eiwitafschuimer in uw vijver plaatsen

Bij een vijver in de tuin komt meer kijken dan enkel de vissen die erin leven te eten te geven. Het water kan namelijk erg vuil worden en het is van belang dat het water continu filtert om schadelijke stoffen te verminderen. Een eiwitafschuimer in uw vijver plaatsen kan hierbij helpen. Dit filtersysteem zorgt er voor dat de organische stoffen uit het water gefilterd worden. U gebruikt hem vooral in de volgende gevallen:

  • Bij een vijver met koi om schuimvorming op het water veroorzaakt door eiwitten tegen te gaan;
  • Als de dichtheid van uw vissen in het water zeer groot is.

Plaats direct uw bestelling

Bent u benieuwd of u een eiwitafschuimer kunt gebruiken voor uw vijver of wilt u er een aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer: +31 0180746014. Ook kunt u natuurlijk bij ons langskomen. Wij hebben ruime openingstijden en onze routebeschrijving vindt u online.


 

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina