Luchtpompen koi vijver

In het ruime assortiment van Koi en Vijvercentrum Ridderkerk vindt u diverse luchtpompen die geschikt zijn voor een koi of vijver. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en staan klaar voor klanten die meer willen weten over een koi of over een vijver. Wie bij ons langskomt, verwelkomen wij graag met koffie of thee. Wij geven u een eerlijk advies en helpen u graag verder.

Maak gebruik van luchtpompen in uw koi of vijver

Sinds kort heeft u een vijver in de tuin en bent u bezig met de aanschaf van noodzakelijke vijverspullen. Luchtpompen mogen zeker niet ontbreken in uw koi of vijver. De luchtpomp is belangrijk, omdat hij ervoor zorgt dat het water de juiste zuurstofgehalte voor uw vissen heeft. Hierdoor blijven uw vissen gezond en kunt u genieten van een mooie vijver. Ook zorgt de pomp ervoor dat het water beweegt en dit brengt twee voordelen met zich mee:

• Het water zal in de winter minder snel bevriezen;
  • De groei van algen wordt tegengewerkt, waardoor u minder vaak schoon hoeft te maken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de luchtpompen voor een koi of vijver  uit het assortiment van Koi en Vijvercentrum Ridderkerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +31 0180746014. Uiteraard kunt u bij ons langskomen. Onze routebeschrijving vindt u op onze website, net als onze openingstijden.

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

per pagina