Pontec vijverpomp

 

Een Pontec vijverpomp schaft u aan bij Koi en Vijvercenterum Ridderkerk. U vindt bij ons een ruime sortiering producten op voorraad zodat u bij ons altijd vindt wat u zoekt en bovendien profiteert van snelle levering. Daarnaast voorzien wij u graag van advies op maat en zijn wij ook uw vertrouwde adres voor de montage van producten. Van het realiseren van een filterinstallatie tot de aanleg van een complete vijver: wij zijn u graag van dienst!

Pontec vijverpomp: verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

In ons assortiment vindt u alle Pontec vijverpompen terug waaronder de Pontec PondoMax Eco 2500. Deze energiezuinige filter en beekloop is geschikt voor het transporteren van grove vuildeeltjes tot 8 mm. Met de pomp wordt een trapsgewijze slagtule meegeleverd. Verder is deze pomp voorzien van thermische beveiliging. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor:

  • Pontec PondoMax Eco 14000
  • Pontec PondoMax Eco 5000
  • Pontec PondoMax Eco 8000
  • Pontec PondoMax Eco 17000

 

Bestel direct online

Oriënteer u online op ons aanbod en bestel de Pontec vijverpomp van uw keuze vandaag nog snel en eenvoudig via onze webshop. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen is uw bestelling bij ons geplaatst. Daarnaast verwelkomen wij u ook graag in onze zaak. Raadpleeg voordat u langskomt onze openingstijden zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.


 

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina