Betrouwbare levering * Persoonlijke service * Gratis verzending vanaf €50.-

Productbeschrijving

Details

Red Devil 12.3 m3 per uur

De Red Devil serie pompen zijn uniek door haar extreem energiezuinig bedrijf.

Het lage opgenomen vermogen in combinatie met de zeer gunstige pompkarakteristiek zijn ongeëvenaard. Zo bespaart de Red Devil energie en het milieu. De silicumcarbide lagers hebben een levenslange garantie.

De Red Devil is geluidloos en kan zowelonder water als ook droog opgesteld worden. De Red Devil is volledig electronisch en mechanisch beveiligd. Verder is de Red Devil geschikt voor inmenging van water met bijvoorbeeld lucht of ozon, het verpompen van zoet, zout en chloorhoudend water, alsmede diverse andere chemicaliën.

De pomp heeft een volledig gesloten behuizing en is volledig ingegoten. Dit betekent dat de pomp zowel boven als onder water gebruikt kan worden. Ook behoort het hiermee tot de onmogelijkheden dat er ooit water in de pomp kan doordringen welke de pomp zou kunnen beschadigen. Door deze constructie is de pomp fluisterstil, ook na gebruik van jaren.
De pomp heeft geen externe waaiers of andere zaken. Dat resulteert mede in het zeer hoge rendement van de pomp, immers des hoger het rendement des te minder warmte er in de pomp wordt vrijgemaakt welke afgevoerd moet worden.

De lagers van deze pomp mogen gekwalificeerd worden als zeer bijzonder. Ze zijn vervaardigd van siliciumcarbide, welke na diamant de hardste en meest slijtvastste stof is die bestaat. Daarom geldt voor de lagers een levenslange garantie.

De pomp kan niet oxideren (roesten) en is daardoor zeer geschikt voor het verpompen van zout water. De schroeven van de pomp zijn niet vervaardigd van zeewaterbestendig RVS, maar van Titanium!

 

Verbruik: 98 watt

Opvoerhoogte: 4,0 meter

Aantal liters per uur: 10,3m

In/uit (mm): 40/32

 

Extra informatie

Extra informatie

Kortings prijs N/B

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Air Aqua (Red Devil) 10.300